Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu mu?

Boşnak halkına hakaret etmesi nedeniyle tepkilerin odağındaki isim olan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'den kovulduğu iddia edildi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu mu?

MedyaRadar'ın haberine göre Rasim Ozan Kütahyalı, daha önce Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda Boşnaklara, ağza alınmayacak sözler sarf etmesinden sonra kovulmuştu.

Kamuoyunun tepki göstermesine karşın Rasim Ozan Kütahyalı, pazartesi günü yayınlanan Derin Futbol programına katılarak Beyaz TV ekranlarına geri döndü.

Radar Spor'un iddiasına göre; Rasim Ozan Kütahyalı, Saffet Sancaklı'nın devreye girmesiyle Beyaz TV'den bir kez daha kovuldu.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu mu?

MHP'li Saffet Sancaklı, "Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir. İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum. Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır" açıklaması yapmıştı.