Recep İvedik düğün platosu!..

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan Bursa’ya anlamlı hediye… Gökbakar, ‘Recep İvedik 6’nın çekimleri için inşa ettirdiği bungalov evleri Karacabey Belediyesi’ne bıraktı. Bölgedeki evlenecek çiftler de düğün çekimleri için platoya akın etti.

Recep İvedik düğün platosu!..
Takvim Gazetesi'nin haberine göre son filmi 'Recep İvedik 6'nın çekimleri için geçtiğimiz aylarda Bursa'nın Karacabey ilçesinde plato kuran Şahan Gökbakar, bölge turizmine de can suyu oldu. Yeni filminde Recep İvedik'in Afrika'daki maceralarını anlatacak olan Gökbakar, ilçedeki longoz ormanlarına 100 bin lira harcayarak bungalov evler inşa ettirdi.

Komedyen, Şubat 2019'da görücüye çıkaracağı filmi tamamlayınca da çekim platosunu Karacabey Belediyesi'ne bıraktı. Platoya yöre halkı akın etti.

RECEP İVEDİK TURİZMİ

Dekorasyonuyla ilginç görüntülere sahne olan çekim alanı dünyaevine giren çiftlerin de gözde adresi oldu.

Pek çok gelin ve damat, bungalov evlerin olduğu alanı ziyaret edip düğün fotoğraflarını burada çektirmeye başladı. Bölgede Recep İvedik turizmini başlatan Şahan Gökbakar da setin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dün Instagram'da "Muhteşem bir milletiz" notuyla paylaştı.

Recep İvedik düğün platosu!..