REZALET!..

Fethiye'de özel bir eğlence gecesinde, 12 yaşındaki ilköğretim okulu 6. Sınıf öğrencisi dansöz, 14 yaşındaki başka bir çocuğu da striptizci olarak dans ettirildi.

REZALET!..

Önce yerel sanatçılar çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Salı Pazarı Meydanı'nda dün akşam düzenlenen eğlence gecesinde yerel sanatçılar ve müzik grupları sahne aldı.

Saat ilerledikçe işin şekli değişti

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gösterilerin şekli değişti ve sahneye dansçı kızlar çıkmaya başladı. Saatler ilerledikçe yaş sınırının düştüğü gecede sahneye son olarak iki küçük kız dansçı olarak çıktı.

Seyirciler şoke oldu sahneye 12 yaşında dansöz çıktı
 
İzleyicilerin alkışlarını bıçak gibi kesen ve moralleri bozan olay sonrası sahnede dans etmeye başlayan 12 yaşındaki Binnur N. profesyonel dansöz kıyafetleri dans etti. 6.Sınıf öğrencisi olduğunu belirten Binnur N. sahne sonrası kendisine sorulan sorulara "İlk defa dans ediyorum. Yaptığım oryantal dans bence güzel oldu ve izleyenler beğendi" dedi.

14 yaşında erotik dans yapan Esra K.: Yaşıma uygun değil biliyorum

Küçük kızın ardından sahneye çıkan 14 yaşındaki diğer ilköğretim okulu öğrencisi Esra K. ise tabure üzerinde yaptığı striptiz şovuyla herkesi şaşkınlık içinde bıraktı. Geceye katılanların anlam veremedikleri gösteri yaklaşık beş dakika sürdü. Gösterisi sonrası Esra K da "İlköğretim okulu öğrencisiyim ve yaptığım modern dans. Yaşıma göre bu dansa uygun değilim ama annem ve babamdan izin aldım" dedi.

Gecenin organizatörü: Çalışmalarımız alkışlanıyor seneye daha iyisini yapacağız

Fethiye'den hiçbir protokol üyesinin katılmadığı gecede ilköğretim öğrencisi kızları sahneye çıkartarak dans ettiren gecenin organizatörü ise "Çalışmalarımız alkışlanıyor seneye daha iyisini yapacağız" dedi.

2006'da benzer bir skandal yaşanmıştı

Aralık 2006'da Antalya Kemer'de düzenlenen bir çocuk güzellik yarışmasında küçük yaştaki Türk kızını sahneye dansöz kıyafetiyle çıkartmışlardı. Bu olay tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmış ve olay hakkında soruşturma başlatılmıştı.

FETULLAH DAĞLI-MUĞLA
 

Konular Eski Arşiv