Ribas ve Motta'nın lüks hayatı!

Brezilyalı futbolcular Diego Ribas ile Ramon Motta, önceki gün Etiler'deki Nusret'e gitti. Mekan çıkışında ünlü futbolcular lükse olan düşkünlükleriyle adeta samba şov yaptı.

Ribas ve Motta'nın lüks hayatı!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuları Diego Ribas ile Josef De Souza, Beşiktaşlı Ramon Motta ile önceki gün Etiler Nusret'te bir araya geldi.

Sakat oldukları için Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan maçta forma giyemeyen Ribas ile De Souza Motta'yı da alarak Etiler'de et ziyafeti çekti. Yemek yiyip hem de maçı izleyen Brezilyalı futbolculardan Ribas ile De Souza, Fenerbahçe'nin galip gelmesi ile mekan çıkışında mutluluk pozu verdi.

Mekandan hep birlikte ayrılan sambacılar, adeta Etiler'de gövde gösterisi yaptı.

Özellikle gözler Brezilya'da kullandığı 2.5 milyon lira değerindeki Ferrari'sini Türkiye'ye getiren Diego Ribas'taydı.

Sade kıyafetiyle dikkat çeken Ramon Motta ise Ay-Yıldızlı dövmesine ilave ettirdiği cami figürlü dövmesiyle Türkiye'ye olan sevgisini yine konuşturdu.

AY-YILDIZ KOLUNDA

Beşiktaş'ın yıldızı Ramon Motta, önceki gün Türkiye'ye transfer olduktan sonra yaptırdığı cami silüetinin olduğu Ay-Yıldızlı dövmesini gözler önüne serdi. Motta'nın dövmesi, tüm taraftarlardan alkış toplamıştı.

Ribas ve Motta'nın lüks hayatı!

KOLUNDA SERVET VAR

en çok kazanan futbolcular arasında yer alan Fenerbahçeli Diego Ribas, son model Ferrari'si kadar kolundaki saatiyle de dikkat çekti. Ribas'ın taktığı Hublot marka saatin fiyatı yaklaşık 50 bin lira.

'Big Bang' serisine ait saat, çelik kasa ve seramik çerveden oluşuyor.

Ribas ve Motta'nın lüks hayatı! - Resim : 2
Konular Spor Haberleri