Ricardo Quaresma Porto'ya yakın

Portekiz basını, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusunun sözleşmesi feshetmek için görüşmeler yaptığını bildirdi. O Jogo, “Kesin görünen bir şey var ki, Q7’nin yaşadıkları Pepe’nin başına gelenleri hatırlatıyor” diye yazdı.

Ricardo Quaresma Porto'ya yakın
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Erzurum karşısında gördüğü kırmızı kartla taraftarının tepkisini çeken Quaresma’nın bu hareketinin iyi niyetli olmadığı düşünülüyor.

Ailesini maçtan önce Portekiz’e gönderen ve kendisi de ayrılmak için pazarlık yapan Portekizli yıldızın, bundan sonra Beşiktaş’a yarar getirmeyeceği görüşü ağırlıkta. En az 2 maç ceza alması beklenen Quaresma, Beşiktaş kupada da olmadığı için Antalya ve Bursa maçlarını kaçıracak.

Tecrübeli oyuncunun bu hareketle taraftarı karşısına alması da ipleri koparma girişimi olarak yorumlanıyor. 

Portekiz basını ise Quaresma’nın kırmızı karttaki hareketini eleş- tirel bir şekilde haberleştirdi. Amatörce bir kırmızı kart olduğuna dikkat çekildi. O Jogo ise, “Quaresma, Beşiktaş’la çözüme yakın. Ancak Porto’ya gelip gelmeyeceği belli değil. Her şey Beşiktaş’ın maddi sorunlar yaşamasıyla başladı. Quaresma’nın fesih süreci, Pepe’nin başına gelenleri hatırlatıyor” yorumunda bulundu.
Konular Spor Haberleri