Rıdvan Dilmen konuştu, ROK'un Gökçeklerle ilgili mesajı ifşa oldu!

Rıdvan Dilmen’in açıklamaları sonrasında, Türk spor medyasında dikkat çeken mesajlar paylaşıldı.

Rıdvan Dilmen konuştu, ROK'un Gökçeklerle ilgili mesajı ifşa oldu!

MedyaRadar'ın haberine göre NTV’de “%100 Futbol” programında konuşan eski milli futbolcu ve televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen’in, Gökçeklerin kanalı Beyaz TV ve Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunan Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki FETÖ sözleri sonrası dikkat çeken bir mesaj paylaşıldı.

Dün, canlı yayında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Beyaz TV'ye geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı için "Sen 3 Temmuz sürecinde FETÖ sevdalısıydın" ifadelerini kullandı.

Dilmen, "Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı'ya. Sen 3 Temmuz sürecinde FETÖ sevdalısıydın. İsmail Er, FETÖ sevicisi İsmail Er. Senin gibi adamlar hapishanede şimdi. Sayın Bakan, bu arkadaş sizi o makama getiren Sayın Cumhurbaşkanına hakaret eden adam, dalga geçen adam. Sizin bu arkadaşla İstiklal'de yürümeye hakkınız yok. Boşnak kardeşlerimize en ağır hakareti yapan ROK, Gökçek'lerin kanalına çıkıyor. AKP'ye yakın olduğu için Cumhurbaşkanı'na yazıyor. Cumhurbaşkanı duysa saniye tutmaz" açıklamasında bulundu.

RASİM OZAN’IN YILLAR ÖNCEKİ “HOCAEFENDİ” MESAJI

Rıdvan Dilmen’in, Kütahyalı hakkındaki sözlerinin ardından, Kütahyalı’nın 2013’te Twitter’dan yaptığı açıklama paylaşılmaya başlandı. Açıklamada, FETÖ lideri Fethullah Gülen’in övüldüğü, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’in Gülen’i sevdiğine dair ifadeler yer aldı.

Kütahyalı’nın paylaşımında, “Melih ve Osman Gökçek kadar Hocaefendi’yi sevmek konusunda duyarlı insanlar yoktur… Fitneci alçaklar sert kayaya çarptı” denildiği görüldü.

İşte İYİ Partili Ümit Karaca'nın tekrar gündeme getirdiği o mesaj:

Rıdvan Dilmen konuştu, ROK'un Gökçeklerle ilgili mesajı ifşa oldu!