Roberto Soldado, Ersun Yanal'dan tam not aldı!

Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan, bu sezon 6 maçlık cezayla gündeme gelen İspanyol golcü Roberto Soldado Giresun'da yeni hocası Ersun Yanal'ın gözüne girdi.

Soldado göz kamaştırdı!
Türkiye Gazetesi'nden M. Emin Uluç'un haberine göre Fenerbahçe’de golcü krizini Roberto Soldado çözecek. Geçen sezon birinci golcü olarak transfer edilen, ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Jannsen ve Fernandao’nun arkasında kalan İspanyol, Giresun maçındaki performansıyla teknik direktör Ersun Yanal’dan tam not aldı. Sezon başında Slimani ve Frey transferlerini gerçekleştiren sportif direktör Damien Comolli’nin Arap takımlarına satmak istediği İspanyol, bu teklifleri geri çevirerek takımda kalmayı tercih etmişti. Ancak fiziksel olarak hazır olmayan Soldado, Slimani ile Frey’i geçememiş, sadece ikisi ilk 11’de olmak üzere 8 maçta forma giyebilmişti. Bu mücadelelerde 253 dakika şans bulan İspanyol yıldız, Galatarasay derbisinde ise ortalığı karıştırmış ve 6 maç ceza almıştı. Ancak Soldado’nun dönüşü muhteşem oldu.

İKİNCİ BAHARI...

Maç eksiğine ve ağır zemine rağmen Giresun karşısında 90 dakika sahada kalan Roberto Soldado sadece attığı şık golle değil, mücadele hırsı, arkadaşlarına alan açmasıyla da Ersun Yanal’dan tam not aldı. Antrenmanlarda özel olarak ilgilendiği yıldız golcünün performansından son derece memnun olan Ersun Yanal’ın Soldado’yu birinci golcü olarak düşündüğü, Antalya deplasmanında Slimani’yi yedek soyunduracağı öğrenildi. Kondisyon eksiği bulunan 33 yaşındaki golcünün açığını devre arası kampında kapatmayı hedefleyen Yanal, Soldado’nun ikinci baharını yaşayacağına inanıyor. Teknik heyetin kendisine gösterdiği sıcak yaklaşımla motivasyonu artan İspanyol da hırs yapmış durumda. Ekstra çalışmalarla açık kapatan Soldado “Sahada olmayı ve gol atmayı özlemişim” dedi.
Konular Spor Haberleri