Ronaldo, Juventus yolunda!

Cristiano Ronaldo, İtalyan devi ile yıllık 30 milyon euroya anlaştı.

Ronaldo, Juventus yolunda!
Vatan Gazetesi / Şampiy10'un haberine göre 100 milyon euro serbest kalma bedeli ve 4 yıllık anlaşma karşılığında Juventus, tarihi transfer için 20 milyon euroluk bonuslarla birlikte 240 milyon euro ödeyecek. CR7, Çizme devi için Çin’den gelen yıllık 100 milyon euroluk teklifi de geri çevirdi.

Dünya Kupası’nda heyecan sürerken transfer piyasası da Cristiano Ronaldo’nun Juventus ile anlaştığı iddiası ile çalkalanıyor. İtalyan basını, Portekizli yıldızın Torino ekibi ile yıllık 30 milyon euro karşılığında prensip anlaşmasına vardığını duyururken bonservis bedeli konusunda ise farklı ifadeler mevcut.

Real Madrid’in geçen sezon Ronaldo’nun serbest kalma bedelini PSG ve Barcelona dışındaki kulüpler için 100 milyon euroya düşürdüğü iddiası yalanlanmadı. Juventus’un 4 yıl için kasasından 20 milyon euroluk bonuslarla birlikte toplamda 240 milyon euro çıkacağı dev transfer operasyonunda sponsorlar da devrede olacak. Juventus’un sahibi Agnelli ailesinin şirketi FIAT’ın sponsorluğunda yapılacak transfer İtalyanlara göre çoktan bitti bile. İspanyol Marca Gazetesi, Juventus ile anlaşan Ronaldo’nun bu yüzden Çin’den gelen 100 milyon euroluk tarihi teklifi geri çevirdiğini de duyurdu.

‘HAYÂL EDEMEM’

Cristiano Ronaldo’nun İspanyol devi Real Madrid’den takım arkadaşı Modric ise Ronaldo’nun ayrılması ile ilgili hislerini şu sözlerle anlattı: “Ronaldo’nun ayrılacağını düşünmüyorum, bence kulüpte kalacak, kalmasını umuyorum. Çok önemli bir oyuncu. Onun başka bir kulüpte forma giydiğini hâyâl edemiyorum.”
Konular Spor Haberleri