Rüştü Reçber’den Fatih Terim’e ağır eleştiriler

Spor yorumcusu Rüştü Reçber, İzlanda mağlubiyetinin ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i istifaya davet etti.

Rüştü Reçber’den Fatih Terim’e ağır eleştiriler

Fenerbahçe, Barcelona ve Beşiktaş kariyerinin yanı sıra Türkiye A Milli Futbol Takım’da uzun yıllar forma giyen Rüştü Reçber, İzlanda mağlubiyeti sonrası Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e sert sözler söyledi.

Terim’e istifa göndermesi yapan Rüştü Reçber, “Saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz…” dedi.

Rüştü Reçber’in “Artık sana inanmıyoruz” başlıklı o yazısının bir kısmı şu şekilde:

“Yine çıkar birileri, farklı fıkra anlatır. Belki biz de dinler güleriz. Belki bu sefer konuyu alınmayan oyunculara getirir, bu sefer milli takımda olmadan da zarar verdikleri masalını anlatır. Biz de bir şey anlatacakmış gibi yine dinleriz.

Yine çıkar birileri, ‘malzeme bu’ der, yine çıkar birileri ‘öğrenmemiz gereken çok şey var’ der, yine çıkar birileri ‘ileriye yatırım yapıyoruz’ der, yine çıkar birileri, önümüzdeki maça 5 kişiyi çağırmaz ve ‘halktan özür dilesinler’ der. Yine çıkar birileri ‘biz içeride nelerle boğuşuyoruz’ der…

Herkesi inandırabilirsiniz, herkesi ikna edebilirsiniz (ki zannetmiyorum) ama beni gram inandıramıyorsunuz yani kandıramıyorsunuz.

Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz.”


RÜŞTÜ REÇBER'İN HÜRRİYET'TE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

Konular Spor Haberleri