'Rüya Gibi' dizisine ikinci şans: Pazar günlerine alındı
Başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Devrim Yakut ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı dizisi “Rüya Gibi”, 25 Ocak’tan itibaren pazar günleri izleyiciyle buluşacak.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre Rüya Gibi dizisinin yayın günü değişti.
Yapımını TMC Film’in üstlendiği ve başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Devrim Yakut ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı dizisi “Rüya Gibi”, 25 Ocak’tan itibaren pazar günleri izleyiciyle buluşacak.
Dizinin yayınlanan yeni tarihli bölüm tanıtımında; Aydan, Emir’in hayatı için endişe ederken, düşmanı Bora ile işbirliği yapması dikkat çekiyor.
Fiko ve Çiğdem bu iş birliğini onaylamazken Komiser Efe ve Çiğdem’in romantik yakınlaşması dikkatleri çekiyor.
Yayınlanan tanıtıma Emir’in gizli sığınağı olan perili köşke Komiser Efe’nin yaptığı büyük operasyon damga vuruyor.