Ryan Donk bitti bitiyor!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'le Donk'un transferi için bir görüşme yaptı. Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, "Şu anda henüz bir anlaşma yok. Ancak pazarlık olumlu ilerliyor" dedi.

Ryan Donk bitti bitiyor!
Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray Kasımpaşa'lı Donk'u bitirmeye çok yakın...

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hilmi Öksüz Galatasaray'ın oyuncuları Ryan Donk'a talip olduğunu ve pazarlıkların üst seviyede yapıldığını kaydetti. Hollandalı futbolcunun Galatasaray'a olası transferi için görüşmelerin yapıldığını vurgulayan Öksüz, "Donk için Galatasaray'la üst düzeyde görüşmeler yapılıyor. Henüz biten birşey yok. Hangi oyuncunun talep edilebileceği konusunda teknik heyetimiz ne kadar bonservis talep edilebileceği ilgili de başkanımız Turgay Ciner yetkili. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve başkanımız Turgay Ciner bu görüşmeleri yapıyorlar" diye konuştu.

Öksüz Ryan Donk'un daha büyük bir kulüpte daha iyi şartlar altında oynamayı isteyeceğini ifade eder, "O konuda bizim için bir sıkıntı yok" ifadesini kullandı.

CENK ERGÜN TRANSFER LİSTESİ OLUŞTURDU

Galatasaray Donk'un dışında transfer çalışmalarını 4 koldan sürdürüyor. Galatasaray'da bu büyük operasyonun en önemli parçasının Sportif Direktör Cenk Ergün olduğu ortaya çıktı.

Ergün'ün yurt içinde ve dışında birkaç futbolcuyu listesine aldığı ve bunu Mustafa Denizli ile paylaştığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yönetimin Ergün'ün verdiği raporu incelediği ve Mustafa Denizli'nin de görüşünü alarak son kararı vereceği öne sürüldü.
Konular Spor Haberleri