Ryan Donk: "Final oynarız"

Hollandalı futbolcu, “Takımımızda kalite yüksek. UEFA’da iyi işler yaparız. Ligde gerideyiz ama 11 puanlık farkı da kapatabiliriz” dedi.

Donk: "Final oynarız"
Türkiye'de yer alan habere göre Galatasaray'ın Kasımpaşa'da kadrosuna kattığı Ryan Donk, Antalya'da süren kampta basın toplantısı düzenledi ve samimi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk resmi karşılaşmada Karşıyaka'ya gol atan Hollandalı futbolcu, "Kampımız gayet iyi gidiyor. Artık maçlarımız başlayacak. Umarım iyi sonuçlar alırız" diyerek sözlerine başladı. Donk, UEFA Avrupa Ligi’nde iddialı olduklarını belirterek, “Zor maçlar bizi bekliyor. Kalitemiz ortada. Kupada deplasman golleri çok önemli. Takımımızda final oynama potansiyelimiz var. Bunu başarırız. İyi işler yapacağız” diye konuştu.

Galatasaray'daki selefi Felipe Melo hakkında da yorum yapan sarı-kırmızılı futbolcu "Melo önemli ve saygı duyulacak işler yaptı. Şu anda onun yerinde ben oynuyorum. Tek amacım kendi performansımın en iyisini göstermek” ifadelerini kullandı. Donk, “Ligde 11 puan fark ciddi gibi duruyor ama bence geride gelmek lider olmaktan daha iyi olabilir. Bu fark kapanabilir. Galatasaray'ın kupalar için büyük bir şansının olduğunu düşünüyorum. Daha önce internette bir rap videom vardı... Buradan herkese söz veriyorum. Şampiyon olursak rap şarkısı söyleyeceğim” diye konuştu.

Fatih Terim'e mesaj

"Türk Milli Takımı için teklif alırsam gurur duyarım" diyen Donk "Bu ülkeyi çok seviyorum. Özellikle İstanbul'u çok seviyorum, trafik hariç! Milli Takım için bir teklif gelmedi. Gelirse konuşulabilir. Ama bunun için Türkiye'de 5 yıl oynamam gerekiyor. Böylesine büyük bir ülke için oynamak isterim. Fatih Terim'den teklif gelirse onur duyarım" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı futbolcu, Kasımpaşa'da birlikte forma giydiği vatandaşı ve adaşı Ryan Babel'in, Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda kabul edeceğini sarı-kırmızılı taraftarlara müjdeledi.
Konular Spor Haberleri