Sacit Aslan: 'Cemil kendi kendini tuzağa düşürdü'

Sacit Aslan, "Bu Tarz Benim" yarışmasında jüri olan Cemil İpekçi için, "Para nelere kadir. Hayatının en büyük tuzağına düşmüş. Kendi kendini tuzağa düşürmüş" dedi.

Sacit Aslan'dan Cemil İpekçi yorumu!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Mesut Yar'la Burada Laf Çok" programının dün geceki konukları Sacit Aslan, Metin Şentürk ve Seda Akgül'dü.

Programda bir ara Bu Tarz Benim yarışmaları tartışıldı. Mesut Yar, programına üç hafta önce konuk olan Cemil İpekçi'nin yaptığı açıklamaları anımsattı.

Cemil İpekçi, tarz yarışmalarında jürilik hakkında, 'Bana gelen teklifleri hadsiz buluyorum. Çünkü ben bir modacı olmadım. Ben modaya iki sene hizmet ettim. Beni kimin nasıl giydiği hiç bir zaman ilgilendirmedi. Böyle bir faşist bir kavram olabilir mi? Yani ben bunun okulunu okumama rağmen, masterını yapmama rağmen ben kalkıp sen çok iyi giyindin ya da berbatsın deme küstahlığını yapacağım. Bizim halkımız maalesef küstahlık seviyor. Cemil İpekçi olarak halkımın bu kadar sevgisini görürken ben kalkıp orada mahalle dedikodusu gibi yorum yapamam' demişti.

Cemil İpekçi bu açıklamalardan üç hafta sonra Bu Tarz Benim yarışmasında jüri oldu.

'ELEŞTİRDİĞİ İŞİ YAPIYOR HEM DE ÜÇ HAFTA SONRA'

Bu durum Sacit Aslan'ın İpekçi'ye sert eleştirilerde bulunmasına neden oldu.

'Söz ağızdan çıkmadan sizin esiriniz, söz ağızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz' diyen Aslan, 'Ne kadar büyük bir tenakuz yaşıyor. O gün burada ileride böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini iddia eden Cemil İpekçi gibi bir kişi, geliyor jüri oluyor. Para nelere kadir. Bu opsiyonu bırakmak mecburiyetindesin. Cemil hayatının en büyük tuzağına düşmüş. Kendi kendini tuzağa düşürmüş. Sen bugün o eleştirdiğin işi yapıyorsun hem de üç hafta sonra' şeklinde konuştu. 

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..