Sacit Aslan yazdı: "Lostromo Cengiz'in Dili Sürçmüş"

"...genelde medyada akraba-i taallukat meselesi vardır ki çook derin mevzudur, ağabeyler, bacanaklar, yengeler (tost değil hakiki) diyeceğim yazdığın dil sürçmesi herhalde, ağzından kaçıverdi, olsun bir daha yapma derler Faruk Bildirici üflerse geçer..."

Sacit Aslan yazdı: "Lostromo Cengiz'in Dili Sürçmüş"

Hürriyet Magazinin Şeyh-ül Muharririn Cengiz Semercioğlu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un  plajda DJ'lik yapmasını eleştirerek 'Eşinin şarkıcı olması DJ'lik için yeterli sebepse ben de bundan sonra Demet Akalın eleştirilerini eşime yazdıracağım' diye yazmasın mı!

Okan Kurt belki maddi sıkıntıda TIR'lar filosu önünde poz veriyordu ya yürümediyse? Adam belki plajda mevsimlik iş buldu, malum Demet pahallı bir yaşam seviyor plaj terlikleri bile "Hermes" diye yazmadınız mı, ne yapsın Okan Kurt, plajda ayak yıkamaya leğen götürecek hali yok DJ'lik yapıyor...

Ayrıca leğen ile ayak yıkama işi Alişan'ın müstakbel eşinin alanı  Okan Kurt 'Ayak İşleri'ne bakmıyor belli ki...

Demet'in yeterli olmasına gelince, niye yetmesin?

Safiye'de Faik'e yeterli, bu vakte kadar eşin hanımefendiyi yazar yapamadınsa darılma yetersizlik sende...

Gülben daima bütün eşlerini iş güç sahibi yapmıştır hele sonuncusu spiker bile oldu, yani yeterlidir...

Sen ayrıca Amiral Gemisinde bu işlerin ortasında değil misin, bilmez misin yeterlilik işlerini seni gidiii  Cengiz Lostromo seni... Bu işler daima 'Neta Pruva' değil midir sizin oralarda?

Ömür Gedik bak nereden nereye...

Özkök'ün kızı bir kanalın başı değil mi? Bir ara yapımcıydı ama sizden yer kalmadı herhalde!

Damadı bir zamanlar DMC de değil miydi belki eski damat sıfatıyla...

Murat Saygı, Gül Gölge ile evlenince Gölge'ye hanım hanımcık, çocuk, anne gibi programlar yapılmadı mı? Saner Ayar'ın yeni sunucu eşi Ayşe Eşmeli birden çocuk kitabı yazarı olunca eşi cansiperane lansmanlar yapmıyor mu?
Altan Öymen'in kızı değil mi mesai arkadaşın Aslı Öymen, kültür yapar acayip...

Bunlar sadece senin gemidekiler Lostromo, az söyledik ha, dahası var, buraya sığmaz liste, birde genelde medyada akraba-i taallukat meselesi vardır ki çook derin mevzudur, ağabeyler, bacanaklar, yengeler (tost değil hakiki) diyeceğim yazdığın dil sürçmesi herhalde, ağzından kaçıverdi, olsun bir daha yapma derler Faruk Bildirici üflerse geçer...

Sacit ASLAN