Sakatatta sağlık var

Önemli vitamin ve mineraller içeren sakatatlar pek çok hastalığa savaş açıyor. İşkembe bolca B12 vitamini içerir. Kalp hastalıkları riskini azaltır. İçerdiği selenyumla tiroide karşı korur.

Sakatatta sağlık var

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sakatatlar, sağlığı koruyor. Pek çok hastalığa savaş açıyor.

Faydaları şöyle sıralanıyor:

KALBİN İLACI İŞKEMBE: Bolca B12 vitamini içerir. Kalp hastalıkları riskini azaltır. İçerdiği selenyumla tiroide karşı korur. Kanserle savaşır.

KANSERE KARŞI BÖBREK: Böbrek B12 ve B2 vitaminlerinden zengindir. Ayrıca yüksek miktarda selenyum içerir. Bağışıklığı artırarak kansere karşı korur. Stresi azaltır ve sakinleştirir

BAĞIRSAKLARA KEMİK SUYU: Kolajen içeriği yüksek olan kemik suyu, sindirim sorunlarını iyileştirir. Büyüme hormonlarının sağlıklı çalışmasını sağlar. Reflüyü de tedavi eder.

GRİBE KARŞI PAÇA ÇORBASI: İçerdiği D vitamini sayesinde özellikle gribal enfeksiyonlara karşı vücuda enerji verir. Kalp, diyabet gibi hastalıklara karşı da etkilidir. Kırık kemikleri iyileştirir.

YORGUNLUĞA KUZU YÜREĞİ: B12 deposu olan kuzu yüreği, yorgunluğa iyi gelir. Kansızlık ve karaciğer hastalıklarını iyileştirir.

ALZHEİMER'A KARACİĞER: Bolca A ve B12 vitamini içerir. Bağışıklığı güçlendiren karaciğer, libidoyu yükseltir. Cinsel gücü artırır. Kansızlığı bitirir. Hafızayı güçlendirir. Alzheimer'a karşı korur. Göz hastalıklarının tedavisine yardımcı olur.