SAPIK BABA TUTUKLANDI

Samsunlu sapık baba, öz kızına 7 yıldır tecavüz ediyordu!...

SAPIK BABA TUTUKLANDI

Samsun'un Yakakent ilçesinde kendi öz kızına 7 yıldır tecavüz ettiği belirlenen baba tutuklandı. Genç kızın, küçük kız kardeşinin de aynı cinsel istismarla karşı karşıya kalacağı korkusuyla taciz ve tecavüzleri anlatmak zorunda kaldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Giresun Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu 1. sınıf öğrencisi olan N.D (19)'nin içinde bulunduğu durum, babası polis olan sınıf arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktı. Kızının arkadaşının başına gelenleri öğrenince şoke olan polis memuru, durumu Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirdi. Alınan ihbar üzerine harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, genç kızı 3.5 ay takip ettirdi. Takip süresince N.D'nin başka bir kişi ile birlikteliğinin olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine savcılık, N.D. akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Giresun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti. Yapılan muayenede akli dengesinin yerinde olduğu tespit edilen genç kız, devlet hastanesine gönderilerek cinsel muayeneden geçirildi. Muayenede kızın cinsel istismara uğradığı saptandı. Bunun üzerine harekete geçen savcılık, N.D'nin ifadesine başvurdu. Savcılığa verdiği ifadede mağdur genç, öz babasının 12 yaşından itibaren kendisine tacizlerde bulunup tecavüz ettiğini anlattı. Korktuğu için durumu bu güne kadar kimseye anlatamadığını söyleyen öğrenci, küçük kız kardeşinin aynı olayla karşı karşıya kalması endişesiyle arkadaşına anlatmak zorunda kaldığını söyledi. İncelemenin tamamlanmasının ardından dosya, Yakakent Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için verilen 4 günlük tatili fırsat bilen üniversite öğrencisi N.D, anne ve kardeşlerini görmek için memleketi Yakakent ilçesine geldi. Genç kızın ifadesini alan Yakakent Başsavcılığı Savcılığı, babanın çağrılmasını istedi. Bunun üzerine Yakakent Jandarma Komutanlığı, baba F.D (39)'yi telefonla arayarak savcılığa gelmesi gerektiğini bildirdi. 15 gündür kaçak elektrik kullanan F.D, bu sebeple çağrıldığını zannetti. Savcılığa giden baba F.D, ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İlçede büyük üzüntü ve şaşkınlık meydana getiren olayın ardından Liman mahallesinde oturan D. ailesi, kendilerini eve kapattı. 7 yıl sonra olayı kızının savcılığa ifade vermesinden sonra öğrenen anne D.D. (40), 3 çocuğu ile yapayalnız ortada kaldı. Ne yapacağını bilemeyen ailenin maddi durumunun da kötü olduğu öğrenildi. Babası tarafından cinsel istismara uğrayan genç kız ise babasının tüm yaşamını kararttığını söyledi. Üniversiteye devam etmek istemediğini vurgulayan N.D, ne yapacaklarını bilmediklerini anlattı. Kendilerine uzanacak yardım eli beklediklerini söyleyen gözü yaşlı anne, eşinin kızına çok ilgi gösterdiğini, bunu da baba sevgisiyle yaptığını sandığını kaydetti. Eşinin tüm fotoğraflarını ve eşyalarını yaktığını ifade eden D.D., ilçeden taşındıktan sonra boşanma davası açacağını da sözlerine ekledi.