Şarkıcı Gülay'ın sağlık durumunda son gelişme!

Geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılan şarkıcı Gülay'ın kız kardeşi Nilüfer Sezer, "Magazin Noteri" canlı yayınında Gülay'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri paylaştı.

Şarkıcı Gülay'ın sağlık durumunda son gelişme!

Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'ya Gülay'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren kardeşi Nilüfer Sezer, "Hayati tehlike taşıyan bir enfeksiyonla hastaneye yattı. Böbrekte başlayan enfeksiyon kana karışmış. Daha sonra tüm organlar etkilenmiş bu enfeksiyondan. Böbrek fonksiyon göstermeye başladı. Her şey düzeldi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Şu anda durumu gayet iyi, enfeksiyon seviyesi düşüyor. Düşük trombosit seviyesi normale döndü. Kendisiyle zaman zaman konuşuyorum ama vücudu yorgun. Biraz uyuyor biraz uyanıyor... Çok ağır bir enfeksiyondu sağlığının tam olarak düzelmesi biraz zaman alacak. Biraz daha hastanedeyiz" ifadelerinde bulunarak şarkıcının sevenlerinin yüreklerine su serprti.

İKİ KEZ KANSERİ YENMİŞTİ

Birer sene aralıklarla böbrek ve rahim kanserine yakalanan Gülay Sezer, uzun süren tedavilerle sağlığına tekrar kavuşmuştu.

Gülay, hastalıkta erken tanının önemini vurgulamak ve kanserle mücadele eden çocuklara destek olmak için saçlarını kazıtmıştı.