Seda Akgül'e 150 bin liralık şok teklif!

Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programına konuk olan sunucu Seda Akgül, esprili yorumlarıyla kırdı geçirdi. Akgül kendisine bir iş adamı tarafından iletilen 150 bin liralık teklifi de canlı yayında anlattı.

Seda Akgül'e 150 bin liralık şok teklif!

Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programına bu sabah Seda Akgül konuk oldu.

Seda Akgül'e yayında Can Yaman'ın meşhur teras pozu soruldu... Akgül, "Yurtdışında bazı oyuncular var. 30 kilo veriyor, 30 kilo alıyor bambaşka tiplere giriyor. Kimisi de aynı fiziğini muhafaza ediyor. Yıllarca imajı gereği tek tip rolleri canlandırıyor. Can da öyle olacak. Mesela Kıvanç 30 kilo verip 'Kelebeğin Rüyası'nda rol aldı. Can'ın hayvansever tarafını çok seviyorum. Eğitimli olmasını seviyorum... Röflelerini sevmiyordum, onları kapatmış sevindim. Sakalları Hacivat gibi uzun onu biraz düzeltsin" diye konuştu.

150 bin liralık şok teklif

"Bana 2-3 sene önce bir iş adamıyla yemek yedikten sonra restoranın önünde sevgili gibi rol yapmak için 150 bin liralık bir teklif iletildi. Kendisiyle hiç tanışmadık. Ankaralı bir kişiydi. Teklifi kabul etmeyince hakkında bilgi vermediler. 'İyi bir ailenin mensubu biraz PR'a ihtiyacı var' dediler. Evlilik programı sunduğum, Altın Kelebek aldığım seneydi" açıklamasını yapan Seda Akgül bu teklifi hiç düşünmeden reddettiğini anlattı.

"Çorba içecek adam bulamıyoruz"

Seda Akgül kısa sürede evlenip boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açan magazin dünyasının ünlü isimleriyle ilgili yorum yaparken "Biz çorba içecek adam bulamıyoruz" şeklinde bir yorum yaparak izleyenleri gülümsetti.