Sedef Avcı ünlü markanın yüzü oldu

Cilt bakımının uzman markası Neutrogena, marka yüzü olarak Sedef Avcı’yı seçti. İlk kez bir Türk yıldızla reklam çalışması yapan marka, bu işbirliğini bir yıl boyunca devam ettirecek. Bir süredir ekranlardan uzak olan, ailesiyle bol bol vakit geçiren Avcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sedef Avcı ünlü markanın yüzü oldu
Sözcü'den Hale Ceylan Barlas'ın röportajı...

– Dünyaca ünlü bir cilt bakım markasının ilk Türk marka yüzü oldunuz. Neler hissediyorsunuz?

Markayı zaten yıllardır kullanıyorum ve sevdiğim bir markayla çalışmak ayrı bir keyif… Beni tercih etmelerinden, markanın yüzü olmamdan ve böyle bir işbirliğine imza atmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir yıl boyunca birlikte çalışacağız. Güzel reklamlar, fotoğraflar çektik. Onlar da zamanla yayınlanacak. Reklamda tanıtılan ‘Hydro Boost' serisi benimle çok uyumlu çünkü benim gibi iş hayatının yanı sıra spor, sosyal ve sanatsal aktiviteleri bol ve anneliği sayesinde bütün günü şehir yaşamında aktif geçiren kadınlar için uygun bir ürün.

BESLENME VE SPOR ÖNEMLİ

– Cilt bakımı konusunda rutin uygulamalarınız var mı?


Sadece makyaj yaptığım günlerde değil, günlük hayatımda da hava kirliliği gibi etkenler cilde zarar verdiği için cilt temizliğine çok önem veriyorum. Cildimi mutlaka sabah-akşam temizleyip nemlendiriyorum.

– Cilt bakımı için kadınlara bir öneriniz var mı?

Cilt bakımı ve sağlığı konusunda yapılması gereken ilk şey, cilt tipini öğrenmek. Çünkü herkese iyi gelen bir ürün sizde yan etki yaratabilir. Dolayısıyla cilt tipinize uygun kremleri kullanırsanız etkisini çok çabuk görebilirsiniz. Ayrıca beslenme şekli ve spor da cilt için önemli adımlar…

Hayat güzel gidiyor

– Sizi uzun süredir ekranlarda göremiyoruz. Neler yapıyorsunuz şu ara?


Hayat güzel gidiyor. Eşimle ve oğlumla vakit geçiriyorum. Ayrıca değerlendirdiğim ve başlayacak projelerim var.

“İkinci çocuk için ekranlara dönmüyor” diye söylentiler çıktı. Bu işin aslı nedir?

“Dizi yapmıyorsunuz yoksa çocuk mu yapacaksınız?” diye sordu magazinci arkadaşlar. Dizi yapmayınca illa çocuk mu yapmak gerekiyor? Şu an için öyle bir şey yok. Zaten ben çocuğum olduğunda da çalışmıştım.

Kaç sene olmuş evleneli ne Sevgililer Günü!

– Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu günle ilgili özel bir planınız var mı?

Eşim Kıvanç (Kasabalı) da ben de bu tarz günleri sevmiyor ve kutlamıyoruz. Benim için en önemli gün sadece doğum günü. Bunun dışındaki günleri pek kutlamıyoruz çünkü ikimize de çok ticari ve angarya geliyor. Ayrıca kaç sene olmuş evleneli ne Sevgililer Günü!

– Modayla aranız nasıl?

Eskiden modaya dair yenilikleri çok takip ederdim. Herhalde mesleki deformasyon olsa gerek sıkıldım. Yani eskisi gibi alışverişe gideyim gibi dertlerim yok. Özellikle çocuktan sonra neredeyse bu tür konularla hiç ilgilenmiyorum. Tek ilgilendiğim çocuk modası çünkü sadece oğlum için alışveriş yapmaktan zevk alıyorum.
Konular Röportaj