Şehit oğlu için zamanı durdurdu

Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan 10 Kasım 2012'de Pervari'ye sevkiyatı yapan askeri helikopter, Doğanca Köyü Hasantepe Mevkisi'nde sis nedeniyle düştü.

Şehit oğlu için zamanı durdurdu
Sabah'tan Furkan Nehri'nin haberine göre helikopterde bulunan 3 subay, 4 astsubay, 1 uzman çavuş ve 9 uzman erbaş olmak üzere 17 asker şehit oldu. Helikopter kazasında şehit düşen askerlerden Erzurumlu Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesine acı haber ise aynı gün saat 10.30'da yetkililer tarafından verildi. Erzurum'da son yolculuğuna uğurlanan şehit Güneş'in ailesi hala o günün acısını yaşıyor. Aile evlerindeki duvar saatini oğullarının şehit olduğunu öğrendikleri an olan 10.30'ta durdurdu.

Güneş ailesi, Erzurum Dernekler Federasyonu'nun kendilerine hediye ettiği evin bir odasını ise şehit Kürşat Güneş'in fotoğraf ve eşyaları ile doldurdu. Baba Ağa Güneş, "Eşim, acı haberin verildiği o anı, o saati adeta durdurmak istedi. Acısı hala dünkü gibi taze. Şırnak Beytüşşebap'ta komando olarak vatani görevini yapan oğlum, tekrar oraya uzman çavuş olarak gitti. 2 yıl 10 günlük uzman çavuştu ve 6 aylık evliydi" diye konuştu.