SELİN AÇIK HAKKINDA EKONOMİK KRİZLE DALGA GEÇER GİBİ İDDİA

Ankaralı sosyetik güzel Selin Açık'ı İstanbul sosyetesinin diline düşüren şok dedikodu...

SELİN AÇIK HAKKINDA EKONOMİK KRİZLE DALGA GEÇER GİBİ İDDİA

Ali Koç'un Başkan seçilmesiyle beraber Yönetim Kurulunda olması beklenen ve son anda Ali Koç tarafından liste dışı bırakılan Eski (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Seza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ankaralı sosyetik güzel Selin Açık'ı İstanbul sosyetesinin diline düşüren şok dedikodu 'Yok artık' dedirtti.

Gün geçmiyor ki cemiyet hayatının sosyetik güzelleri arasında yeni dedikodular ortaya çıkmasın. Bu sefer ki dedikodu Krize bile meydan okuyacak cinsten...

İddialara göre Ankaralı sosyetik güzel Selin Açık İstanbul'da bulunan Dünyaca ünlü bir çanta markasından 2022 sezonu için gelecek olan değeri iddialara göre 35 bin Euro olan çanta sipariş vermek istedi.

Mağaza yetkilileri o çantadan sadece 10 tane geleceğini, 8 tanesinin devamlı müşterilerine satıldığını kalan 2 çantanın ise opsiyonlu olduğunu söylerek sosyetik işkadının ön siparişini almak istemedi. Bir süre sonra aynı çantanın başka bir sosyetik güzel tarafından ayrıldığını öğrenen sosyetik güzel Selin Açık mağazayı arayarak kızılca kıyameti koparmış.

Ali Koç'un başkanlık seçiminde listede olması beklenirlen bir anda liste dışı kalan Ankaralı sosyetik güzel ne yapıp ne etsede çantayı bir türlü Türkiye'den alamamış.

Dedektif gibi hangi sosyetik güzelin çantayı aldığının peşine düşen Selin Açık bir türlü çantanın sahibini bulamadığı için çantanın yurt dışı mağazasını arayarak, araya hatırlı dostlarını sokarak çantayı sipariş vermiş ve Ankaralı güzel herkesten önce 35 bin Euro'luk çantasına geçtiğimiz hafta kavuşmuş.

Türkiye'de yaşanan ekonomik krizde sosyetik güzelin Türk lirası olarak değeri 435 bin tl (35 Bin Euro) civarında olduğu idida edilen çantayı sipariş vermesi cemiyet hayatında bir çok güzel tarafından tepkilere neden olmuş.

Kulaktak kulağa yayılan dedikodularda; Türkiye'de yaşanan ekonomik Krizde iddia edildiği gibi bir çantaya 435 TL (35 Bin Euro) ödediği iddia edilen sosyetik güzel, 'Ekonomik krizden haberi yok herhalde' dedirtti.

*****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya. da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.