Şenay Akay'dan 'aşırı dekolte' açıklaması!

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren efsane manken Şenay Akay, Tümay Özokur Oyunculuk ve Yaşam Atölyesi’nde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Şenay Akay'dan 'aşırı dekolte' açıklaması!
Sözcü'de yer alan habere göre büyülü ve renkli dünyanın bir parçası olarak deneyimlerini paylaşan Şenay Akay, “Kuralsız bir yaşam düşünülemez, ama bazen yıkılması gereken kurallar vardır. Önümüze çıkan kurallar, imaj yada kariyer anlamında önümüzü kesiyorsa orada verilecek kritik kararlar, yarınlarımızı belirler. Kâr, zarar dengesini doğru hesap etmek gerekir. Vakti zamanında kuralları yıkanlardan biri olarak, doğrularım da oldu, yanlışlarım da oldu. Yanlışlar bazen sizi en olması gereken doğruya taşır, hayatı yaşarken cesur olabilmeliyiz” dedi.

KENDİMDE YENİ ‘BEN'LER KEŞFEDİYORUM

Şenay Akay, “Giyiminiz, saçınız, makyajınız, tavrınız, yürüyüşünüz, gülüşünüz, vücut diliniz ve daha birçok kriter sizin imajınızı belirler. Öz imajınız ile istenilen imajınızın birbirinden aykırı olmaması gerekir. Birbirinden aykırı olması halinde verdiğiniz imaj inandırıcı olmaz. Mesleğe ilk başladığım yıllarda elbet hatalarım oldu ve bu imajımı olumsuz yönde etkiledi, insanın kendini bulma yolculuğu hiç bitmiyor. Her gün ben kendimde yeni ‘ben'ler keşfediyorum. Hatalar sizi doğrulara taşıyor, algılarınız açık olmalı ve sadece ‘ben bilirim' tavrında olmadan tüm eleştirileri olgunlukla karşılayabilmelisiniz. Hata yapmadan öğrenmek yok. Doğru imaj, sizi hep daha iyi ve daha olumluya taşır” dedi.

Makyajdan giyime, tavrınızdan yürüyüşünüze ve daha bir çok detay konusunda birikimlerini atölye katılımcılarıyla paylaşan Şenay Akay, özellikle imajı konusunda farklı deneyimler kazanmış Türkiye'nin en iyi mankenlerinden biri olarak, “Aşırı dekolteyi riskli buluyorum'' dedi.

Sadelikten yana olduğunu belirten Akay bir çok önemli ipucu vererek, katılımcıların keyifle ve yeni öğretilerle atölyeden ayrılmasını sağladı.