Serenay Sarıkaya: "Cem Yılmaz'la küs değiliz"

Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek'te bir güzellik merkezinde bakımdaydı. Ünlü oyuncu, kendisinden 18 yaş büyük komedyen Cem Yılmaz (47) ile biten ilişkisi hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya: "Cem Yılmaz'la küs değiliz"

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre dekolte gömleğiyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın sosyal medyada paylaştığı görüntüleri beğendikten sonra gündem gelen 'barışma' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Serenay Sarıkaya: "Cem Yılmaz'la küs değiliz"

Cem Yılmaz ile görüşmediklerini ancak küs olmadıklarını ifade eden 29 yaşındaki oyuncu, "Yok, kendisi de söyledi zaten. Çok normal, artık bir like'tan buraya gelmesin mevzu. Çok normal şeyler bunlar. Yetişkin insanlarız, yani görüşmüyoruz ama tabii ki küs değiliz. Normal böyle şeyleri büyütmeyelim lütfen" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz ay tatil yaptığı Kazdağları'nı çok sevdiğini ve ev almayı düşündüğünü söyleyen Sarıkaya, "Ev almayı düşünebilirim ancak şimdilik öyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

SERENAY'IN YENİ PROJESİ 

Güzel oyuncu, şarkıcı Bergen'in hayatını oynayacağı film projesinin askıya alındığını ancak dijital platform için hazırlıklar yaptığını açıkladı.

"Biraz dışarıdaydım, dinlendim. Ufak ufak hazırlıklar başladı. O yüzden gidip geliyorum buralara. 'Bergen' projesini askıya almak zorunda kaldık. Başka gelişen işler var, onun için hazırlanıyoruz. Dijital için bir proje var ama çok başındayız. Benim de dayanacak gücüm kalmadı, hemen çalışmak istiyorum, setleri epey özledim."

"AŞI YAPTIRACAĞIM" 

Sarıkaya "Setleri güvenli buluyor musunuz?" sorusu üzerine gerekirse aşı yaptıracağını belirterek, "Tabii tehlike hala devam ediyor, o yüzden herkesin kendi önlemlerini alması gerekiyor. Biz de normalleşmeyi bekliyoruz. Aşı neden olmasın? Onsuz çalışamayacak duruma geleceksek tabii ki olabilir" dedi.