Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen evleniyor mu?

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, tatil için Yunanistan’dan sonra Marmaris’e gitti. Aşklarını artık gözler önüne seren çifte güzel oyuncunun annesi Ümran Seyhan’ın da eşlik ettiği ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen evleniyor mu?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yaklaşık sekiz aydır süren aşklarını gözlerden uzak yaşayan Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, anlamsız kaçışa son vermişti.

Ünlü işletmeci ve yönetmen, geçtiğimiz gün 30 yaşına basan güzel oyuncuyla birlikte çekilmiş karesini Instagram'dan paylaşarak ilişkiyi ilan etti.

Çiftin aşkının son derece ciddi olduğu da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'a giden Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, daha sonra Marmaris ile Göcek'e geçti.

EGE'DE KAYNAŞTILAR

İkiliye tatillerinde güzel oyuncunun annesi Ümran Seyhan'ın da eşlik etmesi, "Damat Umut" yorumları yaptırdı. Evirgen ile müstakbel kayınvalidesi, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeye başladı.

Bu arada anne Ümran Seyhan, tıpkı Serenay Sarıkaya gibi kızının eski aşkı Kerem Bürsin'le de takipleşiyor. Ümran Hanım, Çağatay Ulusoy'u takip ederken; yakışıklı oyuncu Ümran Hanım'ı takip etmiyor.

Güzel oyuncu, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un bir zamanlar sıkı dostu olan Umut Evirgen'le ilişkisi için ilk başta "Arkadaşım" demişti.