Serpil Benay'dan kan donduran iddia: "İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradım!"

Serpil Benay, katıldığı bir televizyon programında yıllar önce İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradığını söyledi. Benay, "Bu olay benim bitişim oldu" dedi.

Serpil Benay'dan kan donduran iddia: "İbrahim Tatlıses'in istismarına uğradım!"

Şarkıcı Serpil Benay'ın Uçankuş TV yayınında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. 

Benay, “Cinsel istismara uğradın mı?" sorusu üzerine, 25-30 yıl önce İbrahim Tatlıses'in istismarına maruz kaldığını söyledi.

Yaşadığı olaydan sonra kariyerinin bittiğini söyleyen şarkıcı, "İsmim öne çıksın diye yapmıyorum bunun. Benim böyle şeylere ihtiyacım yok. Öyle bir şey yaşandığı için erkek arkadaşım ayaklandı. O zaman bir sürü olaylar oldu. O da benim bitişim oldu. Tam bitirdiler beni" dedi.

 Dans sanatçısı Leyla Adalı'nın da İbrahim Tatlıses'in tacizine uğradığını itiraf etmesinin üzerine konuşan Serpil Benay, sözlerine şöyle devam etti:

"Böyle şeyler bana çok geliyor. Benim yaşadığım bunlar hepsi aynı şeyler işte. Gazino kulisler ve televizyonlarda herkes aynı şeyleri yaşıyor. İbrahim Tatlıses'in mağdurlarını çağırırsa burada 5 sene her gün program yaparsın. Bazı insanlar utanıyor. Ben de utanıyordum ama sonra ben ne yaptım da utanıyım ki dedim. Ya da Leyla Adalı niye utansın ki?"

SERPİL BENAY YILLAR ÖNCE DE OLAY AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU (VİDEO)