SERT UYARI

Oyunculara mesaj yollayan kurt hoca, “1 gün önce İstanbul’da olun, idmana dinç gelin” dedi..

SERT UYARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2010 öncesinde ‘sopa’sını adeta eline aldı. Normalde 3 Ocak’ta topbaşı yapmayı bekleyen siyah-beyazlı futbolcuları, kupada oynanan Manisa maçı dönüşü uçakta “İkinci yarı kampına 30 Aralık’ta başlıyoruz. Planlarınızı ona göre yapın” şeklinde uyaran Mustafa Denizli, bu kez de tatil dönüşü öncesinde kulüp görevlileri aracılığı ile tatildeki futbolculara tek tek mesaj gönderip sert uyarılarda bulundu.

‘ASLA BAHANE İSTEMEM’

Tatili 4 gün azaltan Denizli’nin bu kararı sonrasında bazı yabancı futbolcuların Noel ve yılbaşı için ülkelerine gitme planları da yattı. Daha önce ayarladıkları uçak rezervasyonlarını iptal eden Bobo, Nobre ve Tabata Brezilya’ya gidemezken, sakat olan Holosko ve Delgado devre bitmeden 1 hafta öncesinden ülkelerinin yolunu tuttukları için bu plan değişikliğinden çok fazla etkilenmedi.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin öğrencilerinden ikinci fedakârlığı ise önceki gün istedi. Yarın sabah 11.00’de ilk idmanını yapacak olan oyunculardan 1 gün önce İstanbul’da olmalarını isteyen Denizli bu sayede ’yol yorgunlukları’nın da önüne geçme düşüncesinde. Ligin 2. yarısında daha iyi bir takım görüntüsü çizmeyi planlayan başarılı teknik adam, bu nedenle ikinci yarı öncesinde de sert tedbirler aldı.

27 OYUNCU İDMANDA

Denizli oyuncularına gönderdiği mesajda sert yüzünü gösterip, “Kimse sakın bir gece önce yoldan gelip idmana çıkmaya kalkmasın. Yol yorgunluğuyla idmana gelirseniz canınızı yakarım. Önümüzde çok ağır bir dönem bizi bekliyor. Bunun için eksik olan çalışmalarımızı gidermek adına daha erken ve zinde başlamamız gerekiyor lige. Geçen sene yakaladığımız çifte kupayı bu sene de niye yakalamayalım?” ifadelerini kullandı.

Bu arada gönderileceği iddia edilen isimler de dahil 27 yıldız idmana çıkacak.

Vatan

Konular Spor Haberleri