Sertab Erener böyle 'iyileşecek'

18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'ın terk ettiği Sertab Erener, moral bulmak için Hindistan ve Nepal'daki tapınakları gezip burada yoga kamplarına katılacak.

Sertab böyle 'iyileşecek'
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre pop müziğin başarılı ismi Sertab Erener, önceki hafta büyük bir yıkım yaşadı. Erener, 18 yıllık hayat arkadaşı Demir Demirkan tarafından 'başka bir kadın uğruna' terk edildi.

YOGA TUTKUNU
Demirkan'ın ihanetiyle sarsılan Sertab Erener, kendisini evine kapadı. Bahçesinde sürekli yoga ve meditasyon yaptığı öğrenilen ünlü sanatçı, bununla da yetinmedi. Şarkıcı, tek başına tatile çıkmak için kolları sıvadı. Sertab Erener'in 'ihanet terapisi' için seçtiği adres de ilginçti. Başarılı sanatçı, önümüzdeki hafta Hindistan ve Nepal'e gidecek. Buradaki dünyaca ünlü tapınakları gezecek olan Sertab Erener, Nepal'deki yoga, meditasyon ve nefes kamplarında da eğitim alacak.

YILDIZLARIN KAMPINDA
Dillere marş olan şarkısında dediği "Yeni bir hayat, gerisi bayat, kendime yeni bir ben lazım" diyen Erener, Türkiye'ye yenilenmiş olarak dönmeyi hedefliyor. Bu arada daha önce de Cansu Dere ve Serenay Sarıkaya, sevgililerinden ayrıldıktan sonra yoga yaparak moral bulmaya çalışmıştı.

Yine Sertab Erener'in Nepal'de katılacağı yoga kampının müdavimleri arasında Angelina Jolie ve Madonna gibi yıldızlar bulunuyor.