Sevda Deniz Karali'den Yüksek Sadakat sürprizi

Genç jenerasyonun seri üretimleriyle göz dolduran isimlerinden Sevda Deniz Karali, farklı müzik stiliyle dikkatleri kısa sürede üzerine çekti.

Sevda Deniz Karali'den Yüksek Sadakat sürprizi

Ukulelesi ve cover’ladığı şarkılarla kısa sürede yol kateden genç şarkıcı, soft ama renkli tarzıyla güncel akımların dışında öncü yaklaşımıyla teklilerini yayımlamaya devam ediyor.

Sıradaki tekli daha önce Yüksek Sadakat’in seslendirdiği ‘Döneceksin Diye Söz Ver’in yeni yorumu.

Söz ve müziği Kutlu Özmakinacı’ya, düzenlemesi Sevda Deniz Karali & Özgür Özkan Mete’ye ait ‘Döneceksin Diye Söz Ver’in video klibi, Moda’da yer alan tarihi Mermer Köşk’te Tayfun Çetinkaya yönetmenliğinde çekildi. Klipte beklemekten ziyade o sıkışmışlığı, aynı döngüde dönüp durma halinin hüznü tema olarak kullanıldı.

Sevda Deniz Karali'den Yüksek Sadakat sürprizi 


Farklı sanat dallarıyla uğraşan, küçüklüğünden beri seslere ve yazıya ilgi duyan genç sanatçı yeni çalışması ile ilgili şunları söyledi:

"Aslına bakarsanız ‘Döneceksin Diye Söz Ver’ şarkısını yıllarca unutmuşum. Ama sanırım zamanını bekliyormuş çünkü yıllar sonra biraz da alakasız bir anda hatırlayınca daha önce hiç hissetmediğim bir yerden hissettim sözleri. Ya şarkılar gerçekten içimizde demleniyor ya da biz büyüyüp onlara layık kıvama geliyoruz, hayattaki diğer birçok şeyde olduğu gibi…"