Sevgilileri aynı seti paylaşıyor

Bu kez iki ünlü oyuncu değil ama sevgilileri aynı seti paylaşıyor. Nehir Erdoğan’ın nişanlısı Ahmet Sesigürgil’le, Hazal Kaya’nın sevgilisi Ali Atay “Limonata” filmini beraber çekiyor.

Sevgilileri aynı seti paylaşıyor
Güneş'in haberine göre “Leyla ile Mecnun” dizisinin Mecnun’u Ali Atay, ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Limonata” filminin çekimlerine devam ediyor.

Filmde yakın arkadaşları Serkan Keskin ve Ertan Saban’ı oynatan Atay, Adal Film adına çektiği filmde ödüllü görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil’le çalışıyor. Ekip İstanbul’daki çekimleri tamamlayıp geçen günlerde Makedonya’ya gitti.

“Limonata”nın görüntü yönetmeni Sesigürgil, aynı zamanda ünlü oyuncu Nehir Erdoğan’la yaşamını birleştirmek için 1 Eylül’e nikah günü aldı. Sesigürgil’le "Silsile” filminin setinde tanışıp evlilik kararı alan Nehir Erdoğan da Makedonya’daki sette sevgilisini yalnız bırakmadı.

Erdoğan ve sevgilisi aynı zamanda müzik grubu olan Atay’la set aralarında gitar çalıp eğleniyor. Nehir Erdoğan’la aynı menajerin oyuncusu olan Hazal Kaya da, sosyal medyadan Limonata filmine destek veriyor.