Sevgilisinden dayak yiyince seti durdurdu!

Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle kavga eden ve yüzü kanlar içinde kalan oyuncu Fırat Altunmeşe'nin başrolünde yer aldığı 'Yengeç' filminin çekimleri 3 gün durdu.

Sevgilisinden dayak yiyince seti durdurdu!
MedyaRadar'ın haberine göre Türk Halk Müziği'nin usta ismi İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe geçen hafta Bebek'te kız arkadaşıyla tartışmış, genç oyuncunun yüzü parçalanmıştı.

Sevgilisi tarafından yüzü yaralanan Altunmeşe daha sonra "Ne ben, ne de kız arkadaşım isteyerek birbirimizin canını yakmayız. Karşılıklı tartışma sonucu böyle bir durum yasandı. İnsanız hepimiz hata yapabiliriz" sözleriyle kavganın tatlıya bağlandığını açıklamıştı.

ÇEKİME 3 GÜN ARA

Genç oyuncunun yaşadığı bu olayın, başrolünü oynadığı ve çekimleri yeni başlayan 'Yengeç' adlı filmin setinde ise krize neden olduğu ortaya çıktı. Yüzündeki tırmık izleri derin olduğu için makyajla kapatılamayan Altunmeşe'nin özel durumu nedeniyle çekimlere 3 gün ara verildi. Yüzündeki yaralar yavaş yavaş iyileşmeye başlayan oyuncu bu hafta iş başı yaptı.

Fırat Altunmeşe, Enes Ateş'in yönettiği, Sadi Canpolat'ın ise yapımcılığını üstlendiği gençlik filminde Almila Ada, Nil Keser, Erdinç Gülener, Cem Zeynel Kılıç, Ömer Faruk Çavuş, Uğur Kur ve Sezer Arıçay'la oynuyor.

Sevgilisinden dayak yiyince seti durdurdu!