SEVGİLİSİNE HEDİYE ETTİĞİ CEP TELEFONUNDA ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ!

Sosyetik güzellerin, 'güzellik' denince ilk akla gelen yerlerden biri olan "Emsal Doğan Güzellik Merkezleri"nin sahibi işkadını Emsal Doğan'ın uzun süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Burak Törer ile ayrıldığı iddia edildi.

SEVGİLİSİNE HEDİYE ETTİĞİ CEP TELEFONUNDA ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ!

Cemiyet dünyasında kulaktan kulağa dolaşan iddialara göre sevgilisi Burak Törer'e hediye ettiği cep telefonunda manikürcü bir kızla çok özel yazışmalarını yakalayan ünlü işkadını Emsal Doğan'ın, ihanete uğradığını öğrenince bir an bile düşünmeden ilişkisine son noktayı koyduğu iddia edildi.

Sevgilisine maddi-manevi destekte bulunan Doğan, ilk iş olarak sevgilisi ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi.

Doğan'ın Zekeriyaköy'deki lüks villasında birlikte yaşayan Burak Törer eşyalarını toplayarak apar topar ayrıldı.

Bu ayrılığı hazmedemeyen Törer, araya her ne kadar hatırlı ortak dostlarını soksa da Emsal Doğan'ı barışmaya ikna edememiş.

Sevgilisine hediye ettiği cep telefonunda aldatıldığını öğrenen Emsal Doğan, "Bu ilişki bitmiştir" diyerek son noktayı koymuş.

Cemiyet hayatında konuşulan başka bir iddiaya göre ise ünlü işkadını; sevgilisi Burak Törer'e hediye ettiği lüks marka aracı ve aldatıldığını mesajla öğrendigi telefonu da kendisinden geri istemiş.

Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu iddia edilen Törer'in şimdilerde kara kara ne yapacağını düşündüğü iddia edildi.

Türkiye'de bir çok şubesi olan Emsal Doğan Güzellik Merkezleri'nin sahibi olan Emsal Doğan, geçtigimiz aylarda Ankara'daki şubesini de sevgilisi Burak Törer'in kız kardeşine açtığı öğrenildi.