Şeyma Subaşı 6 farklı ülkede keyif çattı

Şeyma Subaşı, leyleği havada gördü! Eylül’de Acun Ilıcalı’yla evlenecek olan Subaşı, 1 Mayıs’tan bugüne kadar tam 37 bin kilometre yol yaptı ve bu sürede 6 farklı ülkede keyif çattı.

Şeyma Subaşı 6 farklı ülkede keyif çattı
Takvim'den Ebru Kazıktaş'ın haberine göre başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ile Eylül'de Fransa'da evlenecek olan Şeyma Subaşı, geçen ay leyleği havada gördü. Subaşı, 1 ayda ABD, İstanbul, İtalya ve Dominik Cumhuriyeti arasında mekik dokudu. Bir yandan düğün hazırlıklarıyla ilgilenen tasarımcı, bir yandan da ülke ülke gezdi.

GÜNÜBİRLİK TATİL!

Kızı Melisa ile 1 Mayıs'ta ABD Miami'de olan Subaşı, 5 Mayıs'ta 9 bin 500 kilometre uzaklıktaki İstanbul'a gelip oradan da ayağının tozuyla Venedik'e uçtu. 6 Mayıs'ta Acun Ilıcalı ile İtalya'ya giden Şeyma Subaşı, aynı gün Yunanistan kaçamağı yaptı. 7 Mayıs'ta İstanbul'a dönen Subaşı bu kez de 1 günlüğüne de olsa 8 Mayıs'ta İngiltere havası alıp oradan İstanbul'a geçti. Ayın daha ilk haftasında 5 ülke gezen ünlü tasarımcının hızı, mayısın ikinci yarısında da kesilmedi.

KIZI HEP YANINDA

20 Mayıs'ta dostlarıyla İtalya'ya giden Şeyma Subaşı, burada bol bol alışveriş yaptı. İtalya seyahati sonrası İstanbul'a dönen genç anne, 3 gün sonra ise kızı Melisa ile Miami'ye uçtu. ABD'de de boş durmayan Şeyma Subaşı, fırsat buldukça soluğu 'Survivor' yarışmasının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde aldı. 1 Haziran'da Miami'ye dönen ve halen ABD'deki evinde olan ünlü tasarımcı, 1 ay içinde 37 bin kilometre kat edip 6 ülke gezdi. Subaşı'nın Evliya Çelebi misali yaptığı bu seyahatler ise "30 günde devr-i alem" dedirtti.