Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinin arabasıyla hava attı

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkın paylaşımları ile magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, son paylaşımı ile yine çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinin arabasıyla hava attı

Instagram hesabında 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan sevgilisi Guido Senia ile uzun bir ilişki yaşayan Subaşı, kısa süre sonra Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi aşk yaşamaya başlamıştı. 

Sevgilisinin Mclaren Senna marka lüks aracı ile poz veren 30 yaşındaki isim, "Sosyal medyada gösteriş yapıyor, hava atıyor" yorumları ile çok konuşuldu. Daha önce sevgilisinin lüks araçlarını paylaşan Subaşı, gösteriş yorumlarına maruz kalmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde birlikteliklerinde birinci aylarını dolduran sevgililerden Şubaşı'nın yeni Instagram paylaşımları yine olay oldu. 

Bir çocuk annesi Subaşı, daha önce kendisine gelen eleştirilere cevap niteliğinde not düşerek yeni fotoğraflar yayınladı. 

SADECE KANATLARIMI GÖSTERİYORUM

Gelen tepkilere kayıtsız kalamayan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşımına "Hava atmıyorum sadece kanatlarımı gösteriyorum" yazarak gelen tepkilere açıklama getirdi. 

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinin arabasıyla hava attı

Konular Şeuma Subaşı