Şeyma Subaşı sevgilisini öpücüklere boğdu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı yeni hayatına dolu dizgin devam ediyor. Sevgilisinin doğum gününde çılgınca eğlenen Şeyma, aşk pozları verip, DJ Guido Senia’yı öpücük yağmuruna tuttu.

Şeyma Subaşı sevgilisini öpücüklere boğdu

Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine göre bir süredir birlikte olduğu DJ Guido Senia ile İbiza'da bulunan Şeyma Subaşı, önceki akşam sevgilisinin doğum gününde doyasıya eğlendi.


Renkli görüntülere sahne olan partide Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia'yı sarılıp öpmelere doyamadı.


Attığı her adım olay olan Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia'nın doğum günü partisinde rahat tavırlarıyla dikkat çekti. 5 editör tarafından kaleme alınan ve kısa sürede 40 bin satan kitabıyla bir kez daha olay olan Şeyma Subaşı, yeni hayatının tadını doyasıya çıkarırken, küçük kızının annesinin bu sıra dışı hayatına Acun Ilıcalı'nın ne yorum yaptığı merak ediliyor.

Şeyma Subaşı sevgilisini öpücüklere boğdu

Subaşı, kutlama gecesinden sevgilisi ile çekilen karesini, "Çünkü hepiniz bunu soruyorsunuz. Tamam, yeterli..." notuyla yayınladı. Subaşı'nın paylaşımına yorum sınırlaması koyması dikkatlerden kaçmadı. Guido Senia ise sosyal medya hesabından, "Doğum günü dilekleri için herkese teşekkürler" notunu paylaşı.