Şeyma Subaşı tepki çekti

Tulum Adası'nda tatil yapan Şeyma Subaşı, 5 yaşındaki kızı Melisa'ya böcek yedirmeyi çalıştı. Küçük kızın korku dolu bakışlarını gören sosyal medya takipçileri, 'Bu kadar da olmaz' dedi.

Şeyma Subaşı tepki çekti
Güneş Gazetesi'nin haberine göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yla Şeyma Subaşı, geçen sene Fransa'da başlayan evliliklerini Kasım ayında noktalamıştı. Evliliği boyunca gezip tozduğu yerlerden paylaşım yaparak 'sosyal medya fenomeni' unvanını edinen Şeyma, boşandıktan sonra önce Miami'ye ardından da Meksika'nın Tulum şehrine gitti. Şeyma, Tulum'da 5 yaşındaki kızı Melisa'ya böcek yedirmeye çalıştı ve o anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Görenleri hayrete düşürdü

Son zamanlardaki rahat tavırlarıyla tepki toplayan Şeyma Subaşı videosunda, “Bunu yiyebilirsin annecim, bunlar böcek” dedi. Kızının korku ve şaşkınlık dolu ifadesine karşılık kahkaha atan Şeyma'nın takipçileri görüntüler karşısında şoke oldu. Bir takipçisi, “Acun bu görüntülerden sonra kızının velayetini isteyebilir” derken, başka biri de “Bu kadarı fazla, kızın psikolojisini bozacaksın” dedi.