Şeytan'a moral ziyareti

Altınordulu taraftarlar, pazar günü Giresun ile oynanacak ligin ilk maçı öncesi takıma moral ziyareti yaptı.

Şeytan'a moral ziyareti
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Taraftar Derneği Başkanı Rüştü Gülle, başkan yardımcısı Şükrü Yılman, yöneticiler Rıza Mutkilioğlu, Armağan Paksoy ve Teoman Uyar, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na çiçek verirken, kaptan Göksu Türdoğan'a da futbolcular adına çikolata ikram etti.

Dernek Başkanı Rüştü Gülle, Altınordu taraftarının her zaman kulübün arkasında olduğunu söyleyerek, yeni sezon öncesi başarılar diledi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise destek için teşekkür etti. Bu arada Altınordu'da hafif sakatlığı bulunan Kenan Karışık'ın Giresunspor maçında oynayabileceği açıklandı. Altınordu'da sakatlıkları devam eden Fatih Aktaş ve Uğur Kuru'nun tedavileri devam ediyor. Bu iki oyuncunun 2-3 hafta sonra takıma katılması bekleniyor.

Öte yandan sezon başında sakatlanan Berk'e operatör doktor Bülent Zeren tarafından sol diz çapraz bağ kopması ve kıkırdak sorunu nedeniyle başarılı bir operasyon yapıldı. Genç oyuncunun tedavi süresinin başladığı bildirildi.

KANTARCIOĞLU VEFAT ETTİ

A.Ordu'nun şaşaalı devirlerinin yöneticilerinden Doğan Kantarcıoğlu (86) hayata gözlerini yumdu.

Şeytan'ın Candoğan Sakaoğlu yönetiminde 1965-1967 yıllarında futbol ve basketboldaki şampiyonluklarından sonra 1968'de göreve gelen Kantarcıoğlu hizmet vermişti. Kantarcıoğlu'nun cenazesi Buca Muradiye Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Buca Eski Kabristanı'nda toprağa verildi.
Konular Spor Haberleri