Simay Barlas ve Bilal Yiğit Koçak aynı projede buluşuyor
Abdullah Oğuz’un imza atacağı ve ilk sezonu 8 bölümden oluşan "İstanbul Hatırası" dizisinin hazırlıkları sürüyor.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü yazar Ahmet Ümit’in en sevilen polisiye kitaplarının başında gelen “İstanbul Hatırası”nın Netflix için çekilecek dizi versiyonu için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
Usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz’un imza atacağı ve ilk sezonu 8 bölümden oluşan dizide usta aktör Nejat İşler “Nevzat Komiser”e hayat verecek.

NEVZAT’IN YARDIMCILARI ALİ VE ZEYNEP
Mart sonunda sete çıkması planlanan “İstanbul Hatırası” dizisinin Nevzat’ın yardımcılarından Ali komiser için Bilal Yiğit Koçak’la anlaşılmıştı.
Dizide Ali’nin partneri ve Nevzat’ın diğer yardımcısı Zeynep için de titiz bir çalışma yapıldı ve rol için genç kuşağın gözde yıldızlarından Simay Barlas’la el sıkışıldı.

Şimdiden merakla beklenen dizide olaylar sıradışı bir cinayetle başlıyor, avcuna antika bir sikke bırakılan ceset Başkomser Nevzat‘ı harekete geçiriyor.