Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı!

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında ilişkilerine bir şans daha verip yeniden nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı. Çiftin, 15 ay süren evliliği üç dakikada bitti.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı!

Şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak çift dokuz ay sonra boşanmıştı. Akçıl ve Kıratlı, ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermiş ve 2021'in Şubat ayında yeniden evlenmişti.

Ancak Akçıl ve Kıratlı, ikinci kez yollarını ayırdı. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Akçıl ve Kıratlı, 15 ay süren evliliklerini Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak bitirdi.

Üç dakika süren duruşmaya Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, avukatlarıyla birlikte geldi. İkili, mahkeme koridorunda karşılıklı otursa da hiç konuşmadı.

"BİRAZ FAZLA CESURUZ"

Akçıl ve Kıratlı, mahkeme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Burcu Kıratlı, "Bir şey söylemeyeceğim. Açıkçası şu an hissizim. Pek de bir şey söylemeye gerek yok. İki boşanma... Biraz fazla cesuruz." dedi.

"NAİL ARKADAŞIM"

Kıratlı, avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerle ilgili "Arkadaşım olduğun daha önce söyledim." ifadelerini kullanarak, iddiaları yalanladı.

"GÜZEL BİR HİKAYEYDİ"

Sinan Akçıl ise "Zaten beş aydır ayrıydık. Evli gibi değildik. Prosedür gereği bunu yapmak gerekiyordu. Herkes için hayırlısı olsun. Yine bu kapıdan çıkmıştık. Ayrılık her zaman var. Çok özel skandallar falan yok. Hiçbir kırgınlık yok. Çok değerli bir insan. Güzel bir hikayeydi ama her hikayenin bir sonu olabiliyor." diye konuştu.

Anlaşmalı olarak boşanan Akçıl ile Kıratlı, birbirinden hiçbir talepte bulunmadı.