Sinem Umaş cephesinden konuşulacak haber

"Gelinim Olur musun?" isimli programla adını duyuran Sinem Umaş, kendisini sosyal medyada ‘Barınak Meleği’ olarak tanıtan 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Türkan Ceylan’ın kendisine sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımını affetmedi.

Sinem Umaş cephesinden konuşulacak haber

Sinem Umaş, kendisini sosyal medyada 'Barınak Meleği' olarak tanıtan 24 yaşındaki üniversite öğrencisinin hakaretine maruz kaldığını ileri sürdü. Umaş geçtiğimiz günlerde savcılığa suç duyurusunda bulundu. Katıldığı yarışma programı ardından sosyal medyada tanınırlığının olduğunu belirten Umaş, 24 yaşındaki bir genç kızın kendisini barınak meleği olarak tanıttığını bu nedenle takip etmeye başladığını anlattı. Kendisinin de hayvan sevgisi olduğunu belirten Umaş, 'Barınak Meleği' kullanıcı adının sahibi Türkan Ceylan'la tartıştığını Ceylan'ın kendisi hakkında hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunu ileri sürdü.

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre Sinem Umaş'ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma da Umaş, Ceylan ile uzlaşmak istemedi. Söz konusu mesajların kişinin onur ve şerefine aykırı nitelikte olduğu gerekçesiyle Türkan Ceylan hakkında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Dava ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.