SIR ÖLÜM

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, geçen perşembe günü, çalıştığı gazinonun önüne gelen kimliği belirsiz bir kişinin açtığı ateş sonucu başından vurularak ağır yaralanan oryantal Binnur Çiçek, tedavi gördüğü hastanede öldü.

SIR ÖLÜM

Olay, geçen Perşembe günü saat 01.00 sıralarında Menderes İlçesi'ndeki bir gazinoda meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, eğlence yerinin önüne gelip, tabancayla içeriye doğru 6 el ateş edip kaçtı. Kurşunlardan biri gazinoda çalışan oryantal 26 yaşındaki Binnur Çiçek'in başına saplandı. Ağır yaralanan Çiçek kanlar içinde yere yığıldı. Ambulans çağıran gazino çalışanları jandarmaya da haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Çiçek tedaviye alındı. Talihsiz kadın verdiği yaşam mücadalesini dün saat 20.30 sıralarında kaybetti.

Jandarma gazinoya ateş ettikten sonra kaçan saldırganın belirlenip yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Hakan Güngördü