ŞÖHRETİN ZİRVESİ BURDAN GEÇER!

Magazin dünyasında bir sanatçı için en önemli şey promosyondur. Promosyon içinde yılların deneyimi ve kişisel iletişim gerekir.

ŞÖHRETİN ZİRVESİ BURDAN GEÇER!

Önce hiçbir masraftan kaçınmayıp bir çok şarkıyı buldunuz, birbirinden ünlü müzisyenlerle çalıştınız, muhteşem fotoğraflar çektirdiniz, ve bir de caf caflı bir video klibiniz var. Bunlar şöhret olmak için yeterli mi sanıyorsunuz? O zaman kocaman bir yanılgı içerisindesiniz demektir. Ve en kısa sürede aklınızı başınıza toplamanız gerekir.

Yaptığınız her şey bir anda elinizde patlasın istemiyorsanız, kendinize çok iyi deneyimli basın danışmanları bulmak zorundasınız. Piyasayı saran üçüncü sınıf “Ben basın danışmanıyım” diye ortalara kendini atmış, bir çoğu kırım kırım kırıtan, sanatçısından önce kameralar ve fotoğraf makineleri önüne kendini atan tiplerden de uzak durmanız gerekmektedir.

İşte yılların iki deneyimli ve uzman basın danışmanları Engin Esen ve Damla Diken aynı kurumsal çatı altında buluştu ve işini profesyonelce yapmayı düşünen her sanatçıya da kapıları sonuna kadar açık. Türkiye'nin en başarılı ve işlerini en büyük titizlikle yapan bu iki ismi Artist Management  adlı şirketlerinde karıncalar gibi çalışırken bulmanız ve gerçekten profesyonel olduğunuza onları inandırıp sizinle çalışmaya ikna etmeniz gerekmekte.

Artist Management sanatçıyı ve üretimlerini en saygın şekilde yapabilmek için 15 Bin dolarlık bir ücret alıyor. Bu ücret birkaç hafta içerisinde şöhret olmak ve sürekli gündemde kalmak için fazla mı diyorsanız? Bu iki ismin bu piyasadaki en az 15 yıllık deneyimlerini ve kişisel iletişimlerini, medya dünyası ile bunca yılda kurdukları güven zincirlerini sanatçıların ayaklarının önüne bir anda kırımızı halı misali serdikleri düşünüldüğünde az bile.

Engin Esen ve Damla Diken ikilisi Artist Management  da inanılmaz başarılı işlere imza atıyorlar, Emrah ve şu andaki konumu hakkında ne yazarsanız yazın az bile kalır. Ya Günel olayı, Küçük Azeri Kızı, dünün çirkin ördek yavrusunu inanılmaz büyüleyici bir Assoliste dönüştürdüler. Hangi kanalı açsanız, hangi programı seyretmek isteseniz karşınızda Azeri Kızı Günel, hangi radyoyu dinleseniz, yine Günel… İnternet sitelerinin en çok tık alanı da Azeri Kızı Günel, gazetelerin magazin sayfalarının baş tacı da Azeri Kızı Günel… Farkında mısınız içimiz dışımız Günel oldu.

İşte Artist Management  çatısı altında deneyimlerini ve birikimlerini hizmet olarak sunan Engin Esen ve Damla Diken'in elinde bu promosyonları sağlamak için bir sihirli değnek yok, ya da parmaklarını şıklatmıyorlar. Size hiç kimsenin hiçbir parayla satın alamayacağı yılların emeklerini sunuyorlar.

Günel yıllar sonra piyasa dönerken bu ikili ile çalışma kararı alarak en doğru olanı yaptı.

Şimdi gerçekten, zaman, para ve büyük emekler harcayarak albümlerini yapan ve gerçekten emeklerinin karşılıklarını almak isteyen sanatçılar yanlarında taşıdıkları asistanlarını hem çantacı olarak kullanmaktan vazgeçmeli, hatta hiç kimse bulduğu başka mesleklerden sevgilileri üç gün sonra menajerleri yaparak büyük yanlışa düşmemeli…

Verilen emeklerin gerçek karşılığını almak isteyen sanatçılar gerçek iş yapan profesyonel insanlarla çalışmalıdır. İşte size Artist Management ve Engin Esen Damla Diken ikilisi, geleceğiniz için daha profesyonel adımlar atmak isteyen sanatçılar için kapıları sonuna kadar açık…

sacitaslan.com

*********

Yazdıklarınızı dikkatlice okudum.

Sadece açıklık getirmenizi beklediğim bir nokta var

Çünkü yaptıklarınızı anlattığınız yazınız da tam olarak anlayamadığım nokta şu;

Bu 15 bin Dolar hangi gerekçeler doğrultusunda isteniyor?

Elbetteki şirket olarak amacınız para kazanmak, bu isteğiniz en doğal hakkınız hiç kimsenin bir sözü olamaz.

Ancak istenilen bu miktarın belli bir bölümünü nerde ve nasıl kullanılacağını sonu açık olan cevaplarla değil de,  daha somut bir şekilde açıklarsanız ben ve benim gibi insanların kafasında ki soru işaretleri kalkmış olur..

Bu yazdıklarımı kesinlikle bir eleştiri olarak kabul etmeyin.

Öğrenmek isteğim tek nokta, iddialı ve ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu beyan eden bir şirketin, bu konuda yapacağı açıklamadır.. 

Sacit Aslan