Soner Sarıkabadayı: "Oğluma babamın adını koyacağım"

Soner Sarıkabadayı son şarkısı ‘Dibine Dibine’yi oğulları Hasan’a 6 aylık hamile olan Kolombiyalı nişanlısı Madelein Camelo Lopez’e yazdığını söyledi.

Soner Sarıkabadayı: "Oğluma babamın adını koyacağım"

Posta Gazetesi'nin haberine göre Soner Sarıkabadayı ‘Dibine Dibine’ şarkısını oğulları Hasan’a 6 aylık hamile olan nişanlısı Madelein Camelo Lopez’e yazdığını söyledi. Pop yıldızı şarkısı nasıl yazdığını anlattı.

Bir sabah Mady erkenden uyanıp bana kahve yapmış. Bana sevgiyle kahve getirdiği vakit ‘Bir sen gibisi zor geliyor’ dedim. Şarkı bir anda çıktı.

Çift yaz sonunda nikah masasına oturacak. Soner Sarıkabadayı, ‘Tarifi Zor’ klibinde oynattığı 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Camelo Lopez ile Kasım 2018’de aşk yaşamaya başlamıştı. 

Sarıkabadayı baba olacağını öğrendiğinde havalara uçtu. Baba olacağını söylediğinde de "Evet bir oğlumuz olacak. Henüz karar vermedik ama ben babamın adını (Hasan) koymak istiyorum. Sevgilim de Latin bir isim düşünüyor. İki isimle hayatı zor. Bir de soyadımız malum. Benim bile öğrenmem zaman aldı" dedi.

Soner Sarıkabadayı, Madelein’e 40 bin TL’lik yüzükle evlilik teklif etmişti. Hamile olan nişanlısını bu süreçte rahat ettirebilmek için Sarıyer'da bahçeli bir villa da tuttu.