Sosyal medya vicdansızları ünlü ismin bebeğine de acımadı!

Premature doğan ve nefes almakta zorluk yaşayan 5 aylık bebeği olduğu için corona virüsü nedeniyle antrenmanlara çıkmayacağını açıklayan Premier Lig ekibi Watford'un forveti Troy Deeney, kendisine oğlu için çok kötü mesajların geldiğini açıkladı.

Sosyal medya vicdansızları ünlü ismin bebeğine de acımadı!

Temaslı antrenmanlara başlama kararı alan ve Haziran ayında sahalara dönme hazırlığı yapan Premier Lig'de Watford forveti Troy Deeney, 15 Mayıs'ta yaptığı çıkışla futbol gündemine damga vurmuştu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 27 bin kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de sosyal mesafeli antrenmanlara çıkmayı reddeden 31 yaşındaki İngiliz futbolcu, CNN International'a yaptığı açıklamada kendisine insanın kanını donduran mesajlarını geldiğini açıkladı.

Sosyal medya vicdansızları ünlü ismin bebeğine de acımadı!

Sosyal medyada "Umarım oğlun Corona virüsü kapar" şeklinde mesajlar aldığını belirten Troy Deeney, daha önce oğlunun 5 aylıkken doğduğunu ve nefes almada zorluk çektiğini duyurmuştu.

"İnsanların attığı o mesajları üzüntüyle okudum" diyen diyen Deeney, "Bu benim çok zor bir zaman. Eğer bunlara cevap verirsem, kötü insanların istediğini yapacağım ve daha çok üzerime gelecekler" diye konuştu.

Konular Spor Haberleri