Sosyete 'Meksika kaçakları'nı konuşuyor!

Piyasaya olan borçları yüzünden yurt dışına kaçan Can Ateş ile Adnan-İndhira Taşpınar'ın Meksika'da buluştuğu iddia edildi. Tulum Plajı'nda keyifli günler geçiren kaçak sosyetiklere, Eda Taşpınar'ın da eşlik ettiği konuşuluyor...

Sosyete 'Meksika kaçakları'nı konuşuyor!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre Hollywood filmleri bizim sosyetede hayat buldu! Piyasaya milyonlarca dolar borç takıp yurt dışına kaçan işadamı Can Ateş ile Adnan Taşpınar'ın 'başkalarının paralarıyla' Meksika'da keyif çattığı iddia edildi. Meryem Uzerli aşkıyla olay olan borsacı Can Ateş, piyasayı 100 milyon dolar dolandırıp bu yılın başında yurt dışına kaçtı.

BİRKAÇ HAFTA ARAYLA...

Şubat'ta Meksika'da bir Türk tatilci tarafından fotoğraflanan Ateş, Temmuz'da ise New York'taki lüks bir otelde görülmüştü. Can Ateş'ten birkaç hafta sonra en yakın dostlarından Adnan Taşpınar da yine piyasaya olan borçları yüzünden eşi İndhira ile Şubat ayında yurt dışına kaçmıştı.

Sosyetik çiftin, önce İndhira Taşpınar'ın memleketi olan Dominik'e ardından da Londra'ya gittikleri iddia edilmişti.

Sosyetik kaçaklar, iddiaya göre birkaç gün önce ise Meksika'da görüldü. 

EDA'NIN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Adnan ve Indhira Taşpınar'ın yurt dışına kaçmasının ardından alacaklılar Eda Taşpınar'ın peşine düştü. İkoncan, bu yüzden birçok kez telefon numarasını değiştirdi.

NEW YORK'TA DA BİR ARADA

Tulum kentinde görülen Can Ateş, Adnan ve İndhira Taşpınar'ın yanında Eda Taşpınar'ın da olduğu iddia edildi. Dedikodulara göre kaçak sosyetikler Can Ateş, Adnan ve İndhira Taşpınar bir süredir New York'ta yaşıyor.

Hatta yazın bitmesiyle soluğu ABD'de alan Eda Taşpınar da burada amcası ve yengesinin çok yakınındaki bir evde kalıyor. Bu arada ikoncanın, birkaç gündür Tulum'dan paylaştığı 'tek başına' fotoğrafları ise dedikoduları iyice alevlendirdi.

Sosyete 'Meksika kaçakları'nı konuşuyor!

Sosyete 'Meksika kaçakları'nı konuşuyor! - Resim : 2