Sosyetikler Maça Kızı'na adım atmıyor!

Bodrum'da bulunan Türkbükü Maça Kızı, her sene arttırdığı fahiş fiyat politikası ile gündemden düşmüyor. Bir pizzanın 500 liraya satıldığı Maça Kızı’nda domatesli-peynirli sandviçin de 200 lira olması, sosyetikleri de isyan ettirdi.

Sosyetikler Maça Kızı'na adım atmıyor!

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın yazısı...

Geçtiğimiz ay Bodrum'da Maça Kızı'na ait sürat motoru gazetecilerin bulunduğu tekneye çarparak üç meslektaşımı ve teknenin kaptanını ölümle burun buruna getirmişti. Maça Kızı'na ait teknenin kaptanı tutuklanırken, her sene olduğu gibi burayla ilgili şikayetin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz gün katıldığım bir davette, sosyetenin çok ünlü bir ailesinin üyesi yanıma gelerek bana Maça Kızı hakkında "Artık kazıklanmaktan bıktık!" dedi! 

Bodrum denilince ilk akla gelen yerlerden olan Türkbükü Maça Kızı, bu sene yaz sezonuna çok talihsiz bir başlangıç yaptı. Her sene arttırdığı fahiş fiyat politikası ile gündemden düşmeyen Maça Kızı'yla ilgili bu çok ünlü ailenin oğlu şunu söyledi: Geçtiğimiz hafta Maça Kızı'nın yan tarafındaki koya, teknelerini demirlemişler. Yakın olduğu için de Maça Kızı'ndan yemek siparişi vermişler ve 4 sandviç ile 2 pizza için tamı tamına 1800 lira ödemişler.

Fişi görünce küçük çaplı şok geçirdiğini söyleyen bu çok ünlü ailenin oğlu, domatesli peynirli sandviçin tanesine 200 lira, bir pizzaya da 500 lira ödediğini ve artık kazıklanmamak için buraya adım atmayacağını dile getirdi.

Kaliteli müşterisini kaybetmeye devam eden ve eski şaşaasından uzak olan Maça Kızı sizce Maça Kazık Beach'ine dönüşmemiş mi?..

Ufuk ÖZCAN / Takvim GAZETESİ