Sözcü Gazetesi yazarından Ekrem İmamoğlu'na tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ depreminin ardından hemen Erzurum'a tatile gitmesine tepkiler devam ediyor. İmamoğlu'na bir tepki de Sözcü yazarı Necati Doğru'dan geldi.

Sözcü Gazetesi yazarından Ekrem İmamoğlu'na tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesinden Erzurum'a ailesi ile birlikte tatile gitti. İmamoğlu'nun böylesi zor bir durumda tatile gitmesine medyadaki muhalif olan olmayan tüm isimler tepki gösterdi.

Emin Çölaşan, Yılmaz Özdil, Fatih Portakal ve Barış Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu’nun tatilini doğru bulmadıklarını ifade ettiler.

Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru da bugünkü yazısında İmamoğlu'na seçim kampanyasının sloganı haline gelen "Her şey çok güzel olacak" sözüne vurgu yaptı ve İmamoğlu'na çok sert eleştiriler yöneltti.

İmamoğlu'nun bu hareketinin verdiği söze, yükselttiği imaja, havalandırdığı karizmaya hiç uymadığını vurgulayan Necati Doğru İmamoğlu'na şu ifadelerle yüklendi:

Ekrem Abi; “Demek ki Erzurum'a karda ski yapmaya geçerken Elazığ'a da uğramışsın başkan” diye yazıp, karizmanı çizme hamlesi yaptılar. Onlar çizmedi. Sen çizdirdin.

Evleri yıkılıp çocuklarını, eşlerini, babalarını, annelerini, dede ve nenelerini bina molozları altında yitirmiş insanlarla birlikte deprem çadırında bir gece kalabilmeyi başarsaydın müstesna bir yere koyduğun hayatın çok büyük bir anlam kazanmış olacaktı. Ama uymadı. Yakışmadı Ekrem Abi! Her şey güzel olacaktı.

Sen seçim otobüsünün yanında “Ekrem Abi her şey güzel olacak” diye bağırarak koşan çocuğun umudusun. Sen lideri geceleri şişmiş ayaklarını tuzlu su leğeninde dinlendirerek Ankara'dan İstanbul'a yürüyen bir muhalefet partisinin aday gösterdiği belediye başkanısın. Halka yeni bir “Ekrem” aratma abi!

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...