"Stranger Things"in yıldızı hakkında bilinmeyen gerçek!

Son yılların en büyük akımına dünün çocuk yıldızı, "Stranger Things" dizisinin başrol oyuncularından Millie Bobby Brown da uydu.

"Stranger Things"in yıldızı hakkında bilinmeyen gerçek!

Art arda gelen "Şu ünlü kendi kozmetik markasını yaratıyor" haberlerine bir yenisi daha eklendi... 'Stranger Things' dizisinden tanıdığımız Millie Bobby Brown, kendi markasını kurdu ve markasının isminin Florence by Mills olduğunu açıkladı.

İsmini Brown'un büyük büyük babaannesinden alan marka, Z kuşağını ilgilendiriyor. 

Alem Dergisi'nin haberine göre PETA'dan onaylı Florence by Mills, Light Skin Tint, jel göz bantları gibi ürünlerden oluşuyor ve kesinlikle vegan! Genç kadınlar için piyasada makyaj markası eksikliğini olduğunu söyleyen Brown, WWD'ye verdiği röportajda 10-11 yaşlarından beri yüzüne her türlü makyajın uygulandığını anlatıyor. 

Markadan elde edilecek gelirin bir kısmı, Olivia Hope Vakfı'na bağışlanacak. Vakıf, Millie Bobby Brown'un hayatını kaybeden arkadaşı Olivia Hope LoRusso adına kuruldu. 

Koleksiyondaki fiyatlar 10 ila 34 dolar arasında değişecek ve Boots ve Ulta Beauty'de satılacak. Türkiye'de satışa çıkar mı, çıkarsa nerede bulunabilir henüz bir bilgi yok.