Suat Kaşıbeyaz'dan flaş darp açıklaması!

Suat Kaşıbeyaz, güvenlik güçlerinin kendisini darp ettiğini iddia etti. Çıkan bu iddiaların ardından ünlü iş insanı UçanKuş'a konuştu...

Suat Kaşıbeyaz'dan flaş darp açıklaması!

Ünlü Kaşıbeyaz Restoran’ın ortaklarından Suat Kaşıbeyaz, polislerin kendisini hastanede darp ettiğini iddia etti.

Kaşıbeyaz, polislerin kelepçe ile başına vurduğunu öne sürdü.

Dün akşam Suat Kaşıbeyaz ve eşi Seda Kaşıbeyaz'ın bir tartışma yaşadığı iddia edildi. Seda Kaşıbeyaz tartışma sonrası İstinye Polis Merkezi’ne gitti.

Seda Kaşıbeyaz eşi Suat Kaşıbeyaz hakkında şikayetçi olduğu iddiası üzerine Polis ekipleri Seda Kaşıbeyaz'ı hastaneye götürdü. Suat Kaşıbeyaz da eşinin getirildiği İstinye Devlet Hastanesi’ne geldi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Suat Kaşıbeyaz, karakolda verdiği ifadede, eşini hastaneye getiren polislerle tartışma yaşadığını öne sürdü. Polislerin kendisini yere yatırdığını iddia eden Kaşıbeyaz, başına kelepçe ile vurulduğunu söyledi.

Başında kırıklar oluşan Suat Kaşıbeyaz, Yeşilköy’de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı.

"ÇOK DARBE YEDİM"

UçanKuş TV haber merkezinden Ömercan Altay’a konuşan Suat Kaşıbeyaz şu ifadeleri kullandı; "Hastanede tomografi çektiriyorum. Ailesel olarak bir şiddet olayı yaşamadık ama polislerin bana şiddet uyguladığı doğru. Eşim hastaneye gidiyor ben de arkasından hastaneye gidiyorum. Genç polisler bana şiddet uyguladı. Şu anda beynim gidip geliyor. Affınıza sığınarak ne diyeceğimi de bilmiyorum ama çok darbe yedim” dedi.