Şükran - Caner çiftinden 'Mihran Ela' kararı!

Caner Erkin'le Şükran Ovalı'nın 'kalp ritim bozukluğu' sorunu yaşayan 4 aylık kızları Mihran, sağlığına kavuştu. Fakat güzel oyuncu 'nazar' korkusuyla her tür önlemi alıyor, sosyal medyadan da uzak duruyor.

Şükran - Caner çiftinden 'Mihran Ela' kararı!
Güneş Gazetesi'nin haberine göre geçen sene Roma'da romantik bir törenle dünyaevine giren Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti geçtiğimiz ağustos ayında kızları Mihran Ela'yı kucağına almıştı. İlk zamanlar sosyal medyada bol bol fotoğraf paylaşan ünlü çift, kızlarının 'kalp ritim bozukluğu' sorunu yaşamasıyla paniğe kapıldı. Geçtiğimiz hafta Mihran bebek yoğun bakıma kaldırılırken ünlü çiftin arkadaş çevresi de sosyal medyadan iyi dilek ve dualarını sundu. Kısa süre içinde Mihran bebek sağlığına kavuştu fakat çiftin yakın çevresinin iddiasına göre Şükran Ovalı bu konu hakkında konuşmama kararı aldı.

Dost çevresinden de paylaşım yapılmaması konusunda ricada bulunan ünlü oyuncu şimdilerde kızının başından bir an olsun ayrılmıyor. Başka bir sorun yaşamamak için de Mihran bebek hakkında ser verip sır vermiyor.

Başka fotoğrafı olmayacak

Mihran Ela'nın doğduğu ilk haftalarda önce Şükran Ovalı, 'Mis kokulu melek kızım, süt reçelim, kar topum, lokumum, pamuk şekerim, yosun gözlüm' notuyla bir fotoğraf paylaşmış, Caner Erkin de başka bir kareyle birlikte, 'Allah seni ve tüm çocukları korusun' demişti.

Kızları yoğun bakıma kaldırıldığında zor günler geçiren ünlü çiftin, nazara karşı önlem olarak, bir daha bu tarz paylaşımlar yapmayacakları iddia edildi.