Sultanlar'dan fırtına gibi başlangıç!..

Bayan Voleybol Milli Takımımız, CEV Avrupa Kıta Elemeleri son tur karşılaşmalarına fırtına gibi girdi, I Grubu’ndaki ilk maçında Güney Kıbrıs’ı set vermeden devirdi.

Sultanlar'dan fırtına gibi başlangıç!..

2014 FIVB Bayanlar Dünya Şampiyonası’na Avrupa’dan katılacak olan ülkelerin belirleneceği CEV Avrupa Kıta Elemeleri’nin üçüncü ve son turu, dün Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan Güney Kıbrıs-Türkiye karşılaşması ile başladı.

I Grubu’nda mücadele eden ay-yıldızlı ekibimiz rakibi karşısında çok kolay sonuca giderek 57 dakika süren mücadeleden 3-0’lık skorla galip ayrıldı.

İlk seti 25-9 kazanan Filenin Sultanları, ikinci seti de aynı sonuçla üstün tamamladı. Son sette de temposunu düşürmeyen ay-yıldızlı ekibimiz bu bölümü de 25-12 önde tamamlayarak 3-0’lık galibiyete uzandı.

Bayan Voleybol Milli Takımımız ikinci maçını bugün saat 15.00’te Ukrayna ile oynayacak.

SALON: Başkent Voleybol Salonu
HAKEMLER: Shlomo Brutman (İsrail), Eldar Aliyev (Azerbaycan)
GÜNEY KIBRIS: Konstantinou (4), Zempyla (5), Lamprou (4), Koudouna (5), Theoti (6), Iordanou (6), David (5), Konstantopoulou (5), Dimitriou (4), Mosfilioti (4), Leonidou (5), Irakli (4)
TÜRKİYE: Naz (6), Gözde (6), Kübra (7), Neslihan (6), Neriman (7), Eda (8), Gizem (7), Güldeniz (6), Polen (7), Seda (6), Gamze (5), Büşra (6),
SETLER: 9-25, 9-25, 12-25

SKORER





Konular Spor Haberleri